Első fokon “megmarad a munkahely”, azaz soron kívül megszüntették a felszámolási eljárást a Tüke Busz ellen!

Nagy vihart kavart – elsősorban a dolgozók körében – a 2020. február 15-én megjelent újságcikk, miszerint “Felszámolási eljárást indítottak a Tüke Busz ellen…”  Nagyon sokan megijedtek, hogy nem lesz munkahely, sok pécsi polgár pedig attól félt, hogy nem fog tudni mivel utazni. Ezt a cikket átvette nagyon sok hírportál, amelyek tisztességesen megjelölték a hírforrást is. Nem írom le ennek a lapnak a nevét,  nem kívánom reklámozni, már csak azért sem, mert a mai napig nem tették közzé azt, hogy 2020 augusztus 29-én a Pécsi Törvényszéken  született ítélet szerint  soron kívül megszüntették a felszámolási eljárást a Tüke Busz ellen!

Jómagam nem lepődtem meg az ítéleten, hiszen biztos voltam abban, hogy a feljelentés alaptalan, de azt is hozzá kell tennem, hogy elfogult vagyok ezzel a holland céggel szemben, hiszen érintett az ominózus “Volvogate ” ügyben, mely  szerint elég súlyosan megkárosították a várost, közvetlenül és  közvetetten az adófizető polgárait.

Emlékeztetőül:

https://szabadpecs.hu/2018/02/egymilliard-forint-is-lehet-a-korrupcioval-erintett-osszeg-a-pecsi-holland-buszos-volvo-gate-ugyben-i-resz/

https://szabadpecs.hu/2018/02/egymilliardos-pecsi-volvo-gate-ii-resz/

https://szabadpecs.hu/2019/10/egymilliardos-pecsi-volvo-gate-iii-resz-a-banki-hitel/

 

A meghozott ítélet nem jogerős, de mindenképp közölni kell a lakossággal, hiszen a történet így kerek egész és alkalmas arra, hogy egy kicsit megnyugodjanak a kedélyek!

A kedves utasoknak jó utazást kívánok, érjünk együtt célba!

 

Hofekker Ferenc

Leave a Reply